Üniversite    Program       Eğitim Yeri

Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Ayazağa

 

Beykent Üniversitesi İç Mimarlık Ayazağa

 

Beykent Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Ayazağa

 

Beykent Üniversitesi Grafik Tasarım Ayazağa

 

Üniversite Hakkında

Beykent Üniversitesi, Adem Çelik- Beykent Eğitim Vakfı tarafından 1997 yılında 09.07.1997 tarih ve 4282 sayılı kanunla kurulmuş, kamu tüzel kişiliğine sahip bir vakıf üniversitesidir.

1997-1998 akademik yılında eğitim-öğretime başlayan Beykent Üniversitesi, eğitimde yılların verdiği deneyimle her geçen gün daha da büyüyerek, dünya standartlarındaki eğitim kalitesini öğrencilerine sunmaya devam etmektedir.

Beykent Üniversitesi, 4 ayrı yerleşkede; 8 Fakülte, 4 Yüksekokul, Uzaktan Eğitim Sistemi, 2 Enstitü, 3 Araştırma Merkezi ve Sürekli Eğitim ve Kariyer Merkezi ile her yıl yerleşen öğrencilerinin yaklaşık %50’si burslu olmak üzere 15.000’i aşkın öğrencisine, seçkin akademik kadrosuyla dünya standartlarında teknik donanım ve uygulama alanı ile eğitim-öğretim hizmeti vermektedir.

Beykent Üniversitesi’nde 66 Lisans programı (uzaktan eğitimde 3 program), 62 Ön Lisans programı (birinci öğretimde (gündüz) 34 program, ikinci öğretimde (gece) 26 program, uzaktan eğitimde ise 2 program) mevcuttur. Beykent Üniversitesi’nde eğitim-öğretim dili olarak İngilizce, Karma ve Türkçe dilleri kullanılmaktadır.

Beykent Üniversitesi Tanıtım Filmini İzlemek İçin Tıklayınız…

 

Leave a Reply