Moda profesyonelleri yetiştiren Atölye İzmir® MODA OKULU’ nun STİLİSTLİK VE MODELİSTLİK eğitimi olarak iki dersi vardır.

Stilistlik eğitiminde Moda tasarımını, Modelistlik eğitiminde ise moda ürünlerinin üretimini öğrenirsiniz. Moda Okuluyla Hayallerinizi giyilen tasarımlara dönüştürün!

 

MEB Stilistlik Eğitimi içeriğinde Moda Tasarımcısı eğitmenlerle Kara kalemden başlayarak, Moda Tasarım Ürünleri, teknik çizim, kumaş bilgisi, renk bilgisi, üretilen tasarım fikri nasıl bulunur? Moda Tasarım Trendleri ve Koleksiyon Hazırlamaya kadar devam eden, Adobe Illustrator Cc ile Moda teknik çizimi ve görselleştirme, pafta hazırlama, Adobe Photoshop ile dijital boyama, moda kolaj ve manipülasyon çalışmaları. Moda koleksiyonu hazırlama sürecini içerir. Eğitim sonunda Moda Tasarım Portfolyosu hazırlayarak mezun olacağınız bir eğitimdir. 

6-9 Kişilik Sınıflarda Uygulamalı Moda Tasarım / Stilistlik çalışmaları ve sektörel bilgileri içerir. Toplam 7 ayda Haftada 2 günde eğitim tamamlanır. Eğitim sonunda hazırlayacağınız Moda portfolyosu FashionablyPortfolyo®  hediyemizdir. %90 devam ve Eğitim sonunda yapılan resmi sınavda başarılı olanlar “M.E.B. Stilistlik Belgesi” alır.

 

Modelistlik – Kalıpçılık eğitimi; Modelist yetiştiren bir eğitim programıdır. Düz dikişten başlayıp, temel kalıp ve dikim uygulamaları (cep, astar, yaka çeşitleri vb parçaların dikimi) ardından (etek,ceket, pantolon, bluz ve elbise), dikiş ve overlok makinası kullanımı, temel ve ileri düzey ütüleme teknikleri, tasarlanan ürünlerin kalıbını çıkararak giyilebilir tasarımlara dönüştürme sürecini uygulamalı olarak kapsar. Eğitim sonunda tasarlanan koleksiyonun kalıp çıkarma ve dikim süreci tamamlanır.

 

Her yıl Ekim-Mayıs ayları arasında haftada 2 gün 4 er saattir. Eğitim sonunda M.E.B. tarafından yapılan resmi sınavda başarılı olanlar “M.E.B. Modelistlik-Kalıpçılık Belgesi” alır. 6-9 kişilik özel gruplarla sizlerde hayallerinizi dikilebilir tasarımlara dönüştürebilirsiniz.  Kayıt kabul şartları: En az Lise mezunu 18 – 40 yaş arası ön mülakat ile öğrenci kabul edilmektedir. Buradaran mezunlar defilemizi ve röportajımı izleyiniz; https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Bz00gAxcCow 

 

*Ayrıca Moda Markası oluşturma ve koleksiyon hazırlama hakkında bireysel eğitimlere katılabilirsiniz. 

 

Eğitim Süreci

Grup eğitimleri; Her yıl ekim ayından mayıs ayına süren eğitime haftada 2 gün 4 er saatlik 

Hafta içi gündüz Pazartesi – Salı- Çarşamba – Perşembe –  10:00 – 13:00

Hafta içi gündüz Pazartesi – Salı- Çarşamba – Perşembe –  14:00 – 17:00

Hafta içi akşam Pazartesi – Salı- Çarşamba – Perşembe –  19:00 – 22:00

Hafta sonu cumartesi- pazar 10:00 – 13:00 / 14:00 – 17:00 özel gruplarımıza

katılabilirsiniz. 

 

*Bireysel eğitimlere istenilen zamana başlanabilir.

 

Resmi Eğitim Ücreti: 30.000 TL dir. 

 

Devam Zorunluluğu:

Profesyonel Mesleki eğitim olduğu için %90 katılım zorunluluğu bulunmaktadır. Devamsızlık durumunda katılımcının kaydı silinir.

 

Başlangıç Kiti

Moda Okulu katılımcılarına Proje çantası, eskiz defteri, resim kalemleri, hamur silgi, kalemtraş, not defteri, kalem, Photoshop Kitabı, Singer dikiş başlangıç seti  videmy.com dan 1 yıllık abonelik hediyemizdir.

Burdaki formu doldurun sizi arayalım: https://www.atolyeizmir.com/iletisim/

veya +905418508137 den bize ulaşın.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/atolyeizmir_finearts/?hl=tr

 

 

 

Leave a Reply